TilVent-160 RVS verlengstuk
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

TilVent-160 RVS verlengstuk

Download info
picture_as_pdf
Na het lezen van alle informatie en documenten toch een vraag? Stuur ons dan een bericht via onderstaande knop.
  Ik heb een vraag

TilVent-160 RVS verlengstuk

De TilVent RVS ventilatieschacht is een fraaie ventilatieoplossing voor ventilatie van kruipruimtes, kelders, open haarden, warmtepompen, WTW systemen en kookplaatafzuiging en andere ventilatie behoeftige systemen. De TilVent RVS ventilatieschacht is geschikt voor zowel toevoer als afvoer van lucht. Het matte RVS uiterlijk spreekt zowel architecten als gebouweigenaren aan.

De TilVent RVS ventilatieschacht bestaat uit twee componenten, een stapelbare schacht van 500mm en een kap met een uitstekende bescherming tegen regenwater. De ventilatieschacht maakt een goede ventilatie mogelijk omdat de ventilatieschacht zich ruim boven het maaiveld bevindt. Het systeem is ontworpen voor zowel nieuwbouw alsook renovatietoepassingen. Het systeem is aan te sluiten op een verticaal kanaal dat zich ergens in de buitenruimte bevindt en is niet gebonden aan achterliggende constructies en geeft hierdoor veel ontwerpvrijheid.

De TilVent RVS ventilatieschacht dient aangesloten te worden op een verticale buis. Bij ventilatie doorvoeringen beneden het maaiveld is het belangrijk dat condens en eventueel binnendringend vocht wordt afgevoerd. Bij voorkeur middels een sparing onderin een bochtstuk of middels een T-stuk liggend in een grindkoffer. Het risico van binnenkomend vocht is met dit systeem niet 100% uit te sluiten en is dus niet grondwaterdicht. De lengte van het systeem is flexibel doordat de schacht stapelbaar is en kan per verlenging worden verlengd met 500mm.

Ongediertewering
Indien de ventilatieschacht gepositioneerd wordt in een bosrijke of dierrijke omgeving bestaat de kans dat er ongewenste toetreders (muizen, ratten en vogels) zich in de buis willen nestelen. Om dit te voorkomen is een RVS gaasmodule leverbaar, het betreft een klein-dierengaas en geen insectengaas.

Maten en kleuren
De TilVent-160 RVS ventilatieschacht is de met name geschikt voor kookplaatafzuiging in keukens en kelderventilatie. Standaard wordt deze geleverd in mat RVS, maar kan op aanvraag op kleur geleverd worden.

Lees meer

Kenmerk
Artikelnummer
010.3735.20
EAN
8718026792411
Merk
TilVent
Uitvoering verlengstuk
Afmeting ø160 mm
Doorlaat 201 cm2
Verpakkingseenheid Stuk
HS-code 73269060
Land van oorsprong BG
Nu bestellen
Geen rechtstreekse levering aan particulieren
Kies verpakkingseenheid
Stuk
€ 52,00
excl. btw
Aannemers- en installateurprijzen exclusief btw
Meer dan 30 stuks? Klik hier voor een offerte, of login
Eenvoudig bij te bestellen
Website laten maken door Dotsimpel