Anti-klim strippen
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Anti-klim strippen

PointFlex is een elegante anti klim oplossing. Het voorkomt opklimmen tegen schuttingen, maar ook muren en regenpijpen. De subtiele vertanding is ook esthetisch verantwoord en daardoor zeer geschikt voor publieksvriendelijke gebouwen als zwembaden, scholen, kantoren.

Inventieve gepatenteerde klimbeveiliging. Recht, haaks, hol, bol of zelfs rond buizen te monteren! Door een uitgekiende combinatie van materiaal, prof...
Stop ongewenste klimmers met de universele PointStrip XL. Grote universele en duurzame antiklimstrip met scherpe punten
Vergelijken

Anti klim strippen

Om optimale veiligheid van een woning, kantoor, schutting of ander object te garanderen, kun je ervoor kiezen om anti klim strippen te installeren. Montage van klimbeveiliging is een eenvoudige manier om ongewenste gasten te weren. Denk hierbij aan inbrekers, maar ook kwajongens of dieren zoals katten. Tilmars anti klim beveiliging is esthetisch gezien subtiel, en daarom uitstekend te gebruiken voor publieke gebouwen als scholen en zwembaden.

Eenvoudige manier van inbraakpreventie

Anti klimstrippen zijn een ideale manier om een woning, kantoor of ander soort gebouw te beveiligen tegen inbrekers of hangjongeren. Een klassieke inbraakmethode is nog steeds het beklimmen van een pand, door bijvoorbeeld bij een schutting, muur of regenpijp omhoog te klimmen. Door bij deze objecten anti klim strippen te plaatsen, wordt een pand een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers of hangjeugd.

Klimbeveiliging met scherpe punten vormt een barricade voor inbrekers en maakt het ongewenst binnendringen van privéterrein een stuk minder makkelijk. Twijfel je over gebruik van inbraakbeveiliging in een pand? Anti klim strippen zijn een goed eerste en bovendien makkelijke stap in het beveiligen van een gebouw tegen inbrekers.

Anti klim oplossingen voor alle objecten

Bij Tilmar vind je anti klim oplossingen voor allerlei objecten. Onze klimbeveiliging kan gebruikt worden op bijvoorbeeld schuttingen, muren en regenpijpen. Ook esthetisch gezien vallen onze anti klim strippen in de smaak, ze zijn geschikt voor publieke gebouwen als scholen en zwembaden. De vertanding van onze klimbeveiliging is namelijk subtiel, waardoor ze wel afschrikken, maar geen afbreuk doen aan de fraaie uitstraling van een pand. Natuurlijk kun je anti klim strips ook installeren in een woning of kantoor.

Anti klim strippen van PointFlex

Voor optimale klimbeveiliging werken we bij Tilmar graag met de anti klim strippen van PointFlex. Dit merk heeft al vaak bewezen anti klim strippen van hoge kwaliteit te leveren die weerbestendig zijn, lang meegaan en afweren tegen inbrekers en rondzwervende dieren.

Anti klim strippen bestellen bij Tilmar

Bestel je anti klim strippen veilig en makkelijk bij Tilmar. Bij Tilmar betaal je nooit te veel, want wij hanteren ook groothandelprijzen. Bovendien is bestellen bij Tilmar snel: als je vandaag voor 12.00 uur besteld, krijg je jouw anti klim strippen morgen al afgeleverd.

Website laten maken door Dotsimpel