Muurdoorvoersets
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Muurdoorvoersets

Voorkom tocht met de muurdoorvoeren van Tilmar. Met jarenlange ervaring in ventilatiemateriaal adviseren we je over de juiste producten en de perfecte afwerking. Voor een goede ventilatie via de muur kun je kiezen uit onder andere diverse muurdoorvoersets van FRESH.

Diverse muur doorvoer combinaties voor toevoer, afvoer of doorstroom van lucht. Deze categorie omvat kleine sets; diameter 100 en 125mm.

Diverse muur doorvoer combinaties voor toevoer, afvoer of doorstroom van lucht. Deze categorie omvat middelgrote sets; diameter 160mm.

Diverse muur doorvoer combinaties voor toevoer, afvoer of doorstroom van lucht. Deze categorie omvat grote sets; diameter 200mm.

Diverse muur doorvoer combinaties voor toevoer, afvoer of doorstroom van lucht. Deze categorie omvat diverse onderdelen.

Muurdoorvoersets

Een tochtvrij pand met een gezond leefklimaat creëer je met muurdoorvoeren van hoogwaardig materiaal. Bij Tilmar weten we welke muurdoorvoersets je het beste kunt gebruiken voor het tochtvrij maken van gebouwen, dankzij onze jarenlange ervaring met het testen en verkopen van ventilatiemateriaal. Bij Tilmar vind je daarom ook een selectie van muurdoorvoersets van de beste merken. Onze muurdoorvoersets voorkomen condens, zijn geschikt voor verschillende muurdiktes, zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor een schoon en fris klimaat binnenshuis.

Goede doorvoer van lucht voor een schoon klimaat

Door muurdoorvoeren van hoge kwaliteit te installeren, wordt tocht voorkomen, terwijl je wel zorgt voor een goede toevoer of afvoer van lucht. Met een goed luchtdoorvoersysteem is de lucht toe- en afvoer in een pand goed te reguleren. Hiermee zorg je voor een schoon klimaat in woning, kantoor of elders. Onze muurdoorvoersets zorgen voor een afvoer van lucht uit een pand, waardoor de lucht binnen goed wordt gereguleerd en er een fris, schoon en gezond leefklimaat ontstaat.

Voorkom vieze geurtjes met goede luchtdoorvoer

Naast dat montage van muurdoorvoersets zorgt voor een goed binnenklimaat en schone luchtstroom, worden er ook vieze geurtjes afgevoerd. Denk hierbij aan eetgeuren die na het koken blijven hangen. Met een goede luchtdoorvoer worden deze luchtjes afgevoerd en zal de lucht in een pand weer schoon worden.

Gereguleerde luchtdoorvoer

De muurdoorvoersets bij Tilmar hebben de juiste afbuiging van lucht. Dit zorgt ervoor dat de lucht die binnenkomt wordt gemengd met andere lucht. Er ontstaat zo een goed leefklimaat in de ruimte zonder tochtklachten.

Hoge kwaliteit muurdoorvoeren

Bij Tilmar willen wij je altijd hoge kwaliteit garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke producten aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo werken we voor ons assortiment in muurdoorvoersets met een aantal merken, waarmee we je kwaliteit kunnen verzekeren. Bij Tilmar kun je terecht voor muurdoorvoersets van onder andere Aero en Fresh.

Muurdoorvoersets bestellen bij Tilmar

De door u benodigde muurdoorvoetsets bestel je makkelijk online bij Tilmar. Wij verzekeren je van producten van hoge kwaliteit, die boven bestellingen van €500,- gratis bij je afgeleverd worden. Onze muurdoorvoersets zijn geschikt voor verschillende muurdiktes.

Website laten maken door Dotsimpel