Over Tilmar
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Over Tilmar

Frisse lucht, iedereen heeft het nodig om gezond te kunnen leven. Steeds opnieuw ademen we lucht in en weer uit, maar liefst 8.000 tot 29.000 keer per dag. De zuurstof in frisse lucht is brandstof voor ons lichaam. Zonder frisse lucht staan we stil.

Ventilatie

Lucht ligt ook aan de basis van ons bedrijf. Sinds 1976 houden we ons bij Tilmar al bezig met gezonde lucht in woningen, gebouwen en constructies. Dat begon oorspronkelijk met isolatie, maar geleidelijk verschoof onze focus naar natuurlijke ventilatie. Wij ontwikkelen en verkopen onze bouwproducten voor de Nederlandse markt. Internationaal zijn we vele jaren actief, importeren en exporteren van bouwspecials is wat we eveneens doen.

Ventilatie
Dynamiek

Ook nu is Tilmar volop in beweging. Een nieuwe generatie is toegetreden tot ons management. Dat betekent: versterking en verjonging. We voelen dagelijks deze nieuwe dynamiek; er waait een frisse wind. Het levert veel energie op, ideeën om ons assortiment verder uit te bereiden én een nieuwe visuele uitstraling. We zijn dan ook trots op onze vernieuwde huisstijl die je in allerlei uitingen terug gaat zien.

Producten uit voorraad

Laat je inspireren door ons veelzijdige productaanbod in natuurlijke ventilatieproducten en verwante bouwspecials. Al onze producten vind je op deze website. Door een grote standaard voorraad leveren we doorgaans snel!

Voorraad
Frisse lucht, frisse focus

Je kunt rekenen op Tilmar. Betrouwbaarheid, efficiëntie en klantgerichtheid zijn waarden die we belangrijk vinden. In het contact en de samenwerking met onze relaties, zoals klanten en leveranciers. We blijven zoeken naar nieuwe oplossingen; eenvoud, veelzijdigheid en kwaliteit kenmerken ons daarin.
Met een frisse focus gaan wij de toekomst tegemoet, we kijken ernaar uit om samen met jou verder te bouwen!

Hartelijke groet,

Team Tilmar

het team
Website laten maken door Dotsimpel