Dakproducten
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Dakproducten

Tilmar bouwproducten beschikt over een speciaal assortiment dakproducten. Alle dak toebehoren zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en van gerenommeerde producenten. Een snelle en goedkope oplossing om de gevel te beschermen tegen wateroverlast, een extra dak ventilatie door gebruik te maken van windenergie, een schoorsteenkap of een unieke veerbladvanger. Tilmar heeft het.

Dak uitlaten, passieve en actieve elementen, windgedreven ventilatoren en ventilerende dakrand afschermingen.

TT-HWA, Tilmar Tijdelijke HemelWaterAfvoer handig tijdens de bouw, beschermt de gevel. Op rol en in zak verpakking leverbaar.

Ontmoedig ongewenste bezoekers om op dakranden, richels, schuttingen etc. te klimmen met deze puntige strippen.

Diverse producten voor op en rond het dak. Gootborstels, bladvangers, boldraadroosters, kraaienkappen.

Dakproducten

Tilmar bouwproducten beschikt over een speciaal assortiment dakproducten. Alle daktoebehoren zijn van hoge kwaliteit en van gerenommeerde producenten. Of het nu gaat om een snelle en goedkope oplossing om de gevel te beschermen tegen wateroverlast, een extra dakventilatie door gebruik te maken van windenergie, een schoorsteenkap of een unieke veerbladvanger, Tilmar heeft het.

Bescherming van het dak

Het dak is een cruciaal onderdeel van het huis. Natuurlijk zorgt het dak ervoor dat het binnen in huis droog blijft. Maar daarnaast speelt het dak een belangrijke rol bij de ventilatie van een woning. Denk daarbij aan de verschillende ventilatie- en afvoerkanalen die uitkomen op het dak en niet te vergeten de ventilatie onder het dak. Daarom zijn dakproducten van hoge kwaliteit essentieel. Naast ventilatie biedt u een woning bescherming tegen wateroverlast en tegen ongewenste dieren in afvoerkanalen of onder dakpannen en zonnepanelen. We vertellen je graag iets meer over deze onderwerpen.

Bescherming tegen wateroverlast

Veel wateroverlast en lekkages worden veroorzaakt door verstoppingen. Blad dat zich ophoopt in de goot en zo de regenpijp afsluit. Of blad dat de afvoer op het platte dak afsluit, waardoor het water blijft staan en voor lekkages zorgt. Beide typen verstoppingen kunnen makkelijk voorkomen worden, bijvoorbeeld met een boldraadrooster voor goten of een tegelbladvanger voor platte daken. Een mooi product dat we in ons assortiment hebben, is de Bladex Veerbladvanger. Deze veerbladvanger is makkelijk in de afvoer te draaien. Het zijn allemaal effectieve manieren om een gebouw te beschermen tegen overlast door hemelwater.

Ook tijdens een nieuwbouw, verbouwing of renovatie wil je de gevel beschermen tegen hemelwater. Daarvoor kun je een tijdelijke hemelwaterafvoer gebruiken. Deze slangen zijn eenvoudig aan bijvoorbeeld een goot te bevestigen. Op die manier voorkom je dat er waterschade ontstaat tijdens het bouwproces.

Dakproducten tegen dierenoverlast

Mens en dier kunnen op een prachtige manier samenleven. Maar soms vestigen dieren zich op plekken waar ze overlast en schade veroorzaken. Bijvoorbeeld een kraai die zijn nest bouwt in de afvoer of in de schoorsteen. Zelfs als een schoorsteenkanaal niet meer in gebruik is, kan een vogelnest leiden tot overlast. De ontluchting wordt namelijk belemmerd, wat kan leiden tot schimmelvorming. Dit probleem is eenvoudig te voorkomen met onze kraaienkappen, die makkelijk bevestigd kunnen worden op een afvoer.

Vogels zien de ruimte onder het dak vaak als een prachtige plek om een nest te bouwen. Met onze metalen rvs vogelschroten kun je de ruimte onder het dak ontoegankelijk maken voor dit soort kleine dieren, terwijl de ventilatie onder het dak intact blijft. Bekijk voor meer informatie over vogelwering onze pagina over dit onderwerp.

Dakventilatie

Het dak speelt een belangrijke rol bij de ventilatie van het huis. Verschillende kanalen ontluchten via het dak. Met een windgedreven ventilator op het dak zorg je voor een optimale ontluchting van deze ontluchtingskanalen. De Silairo dakventilator heeft bijvoorbeeld een slimme aerodynamische vormgeving, waardoor de luchtafvoer in de ventilatiekanalen gestimuleerd wordt. De wind zet de rotor in beweging, waardoor de lucht in het kanaal als het ware naar buiten getrokken wordt. Speciaal voor de afvoer van kachelkanalen hebben we onze Aspirotor. De rotor is gemaakt van hoogwaardig rvs en gaat daardoor zeer lang mee. Dit product is natuurlijk ook geschikt voor andere typen afvoeren.

Dakproducten bestellen bij Tilmar

Bij Tilmar kun je eenvoudig online dakproducten en toebehoren bestellen. Onze prijzen zijn altijd afgestemd op aannemers en installateurs, dus je betaalt nooit te veel. En vanaf €500,- exclusief btw leveren wij je bestelling helemaal gratis op het adres van je keuze. Dat bespaart je een hoop tijd en geld. Bovendien geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag bezorgd.

Daarom Tilmar:

  • Groot online aanbod
  • Gratis levering vanaf €500,-
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Website laten maken door Dotsimpel