Weringsproducten
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Weringsproducten

Ontmoedig ongewenste indringers om op gebouw onderdelen of in constructies te komen. Wering betekent tegenhouden, maar voor constructies is ventilatie vaak belangrijk. Dat willen we beslist niet tegenhouden, veel van onze weringsproducten zijn daarom ook ventilerend!

Wij houden niet van bestrijden of verdelgen, maar willen ervoor zorgen dat plaagdieren niet op de verkeerde plekken komen.

Ontmoedig onze gevleugelde vrienden, duiven en meeuwen, om op ongewenste plekken te komen. Vogelpennen zijn eenvoudig te plaatsen.

Vogels zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar nesten onder dakpannen of nog erger zonnepanelen is niet fijn. Gebruik vogelschroten.

Een flexibele en goedkopere vorm van vogelwering is vogelweringdraad. Vogeldraad verhindert duiven en andere vogels op randen en richels neer te strijken.

Maak een statement naar ongewenste indringers; ontmoedig opklimmen tegen schuttingen, muren en dakranden, blijf er van af!

Weringsproducten

Ongewenste indringers als ratten, muizen, marters, bijen en wespen kunnen met de juiste weringsmiddelen worden tegengehouden. Wij houden niet van bestrijden of verdelgen, maar willen ervoor zorgen dat plaagdieren niet op de verkeerde plekken komen.
Zitten er veel duiven of andere vogels rondom een pand? In principe zijn duiven vriendelijke dieren die niemand kwaad doen, maar vogelpoep op een pand en alles eromheen is onwenselijk. Vogelpoep kan namelijk veel schade aan een pand geven alsmede gezondheidsrisico's opleveren. Ook kunnen vogels veel lawaai veroorzaken. Tilmar is leverancier van vogelweringproducten die zowel lichte, gemiddelde als zware belasting op randen en richels op en om een pand ontnemen.

 

Ongedierte in de spouwmuur

Je wilt voorkomen dat er zich dieren in de spouwmuur vestigen. Dat leidt namelijk vrijwel altijd tot overlast en schade. De enige oplossing is dan om beroep te doen op ongediertebestrijding. Maar dat is als het te laat is. Met handige oplossingen zoals achterafvoegroosters en flexibele sleufroosters kun je voorkomen dat deze dieren toegang krijgen tot je spouwmuren.

Roosters in de voeg

Deze roosters, bijvoorbeeld de SpouwSafe en FlexiGrille, zijn makkelijk te plaatsen in de opening tussen de bakstenen, zoals de open stootvoegen. Ze kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden aan de grootte van de opening in de muur. Ze zorgen er niet alleen voor dat de spouwmuur beschermd wordt tegen ongedierte zoals bijen, wespen, ratten en muizen, het ziet ook nog eens chic uit!

Roosters voor de kruipruimte

Het is belangrijk dat de kruipruimte goed geventileerd wordt. Speciaal daarvoor hebben we renovatieroosters voor de kruipruimte. De RenoFix rvs-renovatieroosters vangen twee vliegen in één klap: je houdt grotere dieren, zoals ratten muizen en marters buiten, terwijl je de gevel of muur opwaardeert met prachtige renovatieroosters. Bovendien zijn deze roosters makkelijk te plaatsen. Ze zijn ook perfect als je oude, kapotte roosters wilt vervangen! Maar ook de overzetroosters GevelFix en GevelFix XL zijn zeer geschikt om grotere gaten mee af te sluiten.

Afdichtingsnetten

Een andere manier om ongedierte buitenshuis te houden, is door het gebruik van ventilerende afdichtingsnetten. Onze netten kunnen tegen een stootje. De NetNox netten zijn gemaakt van rvs en zijn daardoor bijzonder duurzaam. Ze zijn makkelijk te knippen en daardoor op maat te maken voor elke toepassing. Denk bijvoorbeeld aan het ventilerend afdichten van gaten en spleten in de gevel, bij boeiborden of onder een dak bij een open spouw. Afdichtingsnetten, ook wel muizengaas genoemd, zorgen ervoor dat de constructie blijft ventileren, maar dat dieren geen toegang meer krijgen. Ultieme flexibiliteit, met behoud van de benodigde ventilatie!

Klimbeveiliging

Wil je voorkomen dat de kat van de buren over de muur klimt? Dan kun je anti-klim strips installeren. Bijvoorbeeld op de boven- of zijkant van de muur. De toepassingen van onze PointStrips zijn bijna oneindig: je kunt ze bevestigen op je schuur, schutting, muur, regenpijp en ga zo maar door. Ze zijn gemaakt van kunststof en daardoor onderhoudsvrij en makkelijk op maat te maken. De eenvoudigste manier om ongewenste indringers tegen te houden!

 

Vogelschroten

Vogels zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar je wilt waarschijnlijk voorkomen dat ze zich nestelen onder je dakpannen. En je wilt ook voorkomen dat vogels of andere kleine dieren rondscharrelen onder je zonnepanelen, waar ze schade aan kunnen richten aan verschillende componenten en aansluitingen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat er voldoende ventilatie is onder het dak en onder de zonnepanelen, ook vanwege koeling. Daarom zijn vogelschroten een geweldige oplossing. Deze zijn makkelijk te bevestigen onder de dakrand of op andere plaatsen waar je wilt ventileren zonder vogels de kans te bieden om te komen schuilen.

Vogeldraad

Een flexibele en goedkopere vorm van vogelwering is vogelweringdraad. Met vogeldraad voorkom je dat duiven en andere vogels op randen en richels neerstrijken en daar de boel bevuilen. Het vogeldraad is gemaakt van rvs met nylon-coating. Deze draad moet vervolgens met behulp van draadklemmetjes gespannen worden tussen draadstangen. Dit systeem is bijna niet zichtbaar, dus perfect als je een onopvallend systeem zoekt voor je mooie gevel of huis. Houd wel rekening met iets meer arbeid om dit systeem aan te brengen.

Vogelpinnen

Vogelpinnen of vogelpennen voorkomen dat vogels, zoals meeuwen of duiven, op een bepaalde plek kunnen landen. Omdat het vaak duiven zijn die overlast veroorzaken, worden vogelpinnen ook wel duivenpinnen genoemd. De strips zijn makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld op randen, op balkons of op daken. Via balkclips (link) en raamclips (link) kun je duivenpennen aan goten, ramen en balken bevestigen. De pinnen zijn stomp aan het eind, zodat de vogels geen letsel oplopen. Ze gaan gewoon op zoek naar een plek waar ze geen overlast veroorzaken. Dankzij deze vogelpinnen hoef je dus geen vogelpoep meer te verwijderen op plaatsen waar je niet bij kunt.

Anti klim strippen

Om optimale veiligheid van een woning, kantoor, schutting of ander object te garanderen, kun je ervoor kiezen om anti klim strippen te installeren. Montage van klimbeveiliging is een eenvoudige manier om ongewenste gasten te weren. Denk hierbij aan inbrekers, maar ook kwajongens of dieren zoals katten. Tilmars anti klim beveiliging is esthetisch gezien subtiel, en daarom uitstekend te gebruiken voor publieke gebouwen als scholen en zwembaden.

Weringsproducten bestellen bij Tilmar

Bij Tilmar kun je eenvoudig online weringsproducten bestellen. Onze prijzen zijn altijd afgestemd op aannemers en installateurs, dus je betaalt nooit te veel. En vanaf €500,- exclusief btw leveren wij je bestelling helemaal gratis op het adres van je keuze. Dat bespaart je een hoop tijd en geld. Bovendien geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag bezorgd.

Daarom Tilmar:

  • Groot online aanbod
  • Gratis levering vanaf €500,-
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
Website laten maken door Dotsimpel