Vogelschroot
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Vogelschroot

Vogels zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar nesten onder dakpannen of nog erger zonnepanelen is niet fijn. Gebruik vogelschroten,  metalen pennen voor wering van kleine dieren onder bouwkundige constructies.

De overtreffende trap in vogelschroot; Deze VentiStrip variant is de ultieme oplossing voor het weren van kleine dieren. Het beste alternatief op de b...
Ventileren zonder overlast van kleine dieren. Deze verzinkt stalen vogelschroot is het betere alternatief op de bekende kunststof vogelschroten. Gesc...
Golfplaat profielen of golfbanden voorkomen dat kleine dieren en vogels onder golfplaten daken komen. De profielen zijn varianten op vogelschroot en w...
Last van ongedierte of vogels onder de dakpannen? Met de VentiBush weert u ongedierte zoals marters en vogels onder het pannendak, maar blijft de v...
Vergelijken

Vogelwering

Zitten er veel duiven of andere vogels rondom een pand? In principe zijn duiven vriendelijke dieren die niemand kwaad doen, maar vogelpoep op een pand en alles eromheen is onwenselijk. Vogelpoep kan namelijk veel schade aan een pand geven alsmede gezondheidsrisico's opleveren. Ook kunnen vogels veel lawaai veroorzaken. Tilmar is leverancier van vogelweringproducten die zowel lichte, gemiddelde als zware belasting op randen en richels op en om een pand ontnemen.

Vormen van vogelwering

Er zijn verschillende manieren waarom vogels overlast kunnen veroorzaken. Er zijn dan ook verschillende manieren om vogels te weren. We willen je graag iets meer vertellen over vogelwering via vogelschroten, vogeldraad, vogelpennen. We helpen je graag de vogelwering te kiezen die bij je project past.

Vogelschroten

Vogels zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar je wilt waarschijnlijk voorkomen dat ze zich nestelen onder je dakpannen. En je wilt ook voorkomen dat vogels of andere kleine dieren rondscharrelen onder zonnepanelen, waar ze schade aan kunnen richten aan verschillende componenten en aansluitingen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat er voldoende ventilatie is onder het dak en onder de zonnepanelen, ook vanwege koeling. Daarom zijn vogelschroten een geweldige oplossing. Deze zijn makkelijk te bevestigen onder de dakrand of op andere plaatsen waar je wilt ventileren zonder vogels de kans te bieden om te komen schuilen.

Vogeldraad

Een flexibele en goedkopere vorm van vogelwering is vogelweringdraad. Met vogeldraad voorkom je dat duiven en andere vogels op randen en richels neerstrijken en daar de boel bevuilen. Het vogeldraad is gemaakt van rvs met nylon-coating. Deze draad moet vervolgens met behulp van draadklemmetjes gespannen worden tussen draadstangen. Dit systeem is bijna niet zichtbaar, dus perfect als je een onopvallend systeem zoekt voor een mooie gevel of huis. Houd wel rekening met iets meer arbeid om dit systeem aan te brengen.

Vogelpinnen

Vogelpinnen of vogelpennen voorkomen dat vogels, zoals meeuwen of duiven, op een bepaalde plek kunnen landen. Omdat het vaak duiven zijn die overlast veroorzaken, worden vogelpinnen ook wel duivenpinnen genoemd. De strips zijn makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld op randen, op balkons of op daken. Via balkclips (link) en raamclips (link) kun je duivenpennen aan goten, ramen en balken bevestigen. De pinnen zijn stomp aan het eind, zodat de vogels geen letsel oplopen. Ze gaan gewoon op zoek naar een plek waar ze geen overlast veroorzaken. Dankzij deze vogelpinnen hoeft men dus geen vogelpoep meer te verwijderen op plaatsen waar men niet bij kan.

Vogelwering bestellen bij Tilmar

Bij Tilmar kun je eenvoudig online vogelwering bestellen. Onze prijzen zijn altijd afgestemd op aannemers en installateurs, dus je betaalt nooit te veel. En vanaf €500,- exclusief btw leveren wij je bestelling helemaal gratis op het adres van je keuze. Dat bespaart je een hoop tijd en geld. Bovendien geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag bezorgd.

Daarom Tilmar:

  • Groot online aanbod
  • Gratis levering vanaf €500,-
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
Website laten maken door Dotsimpel