Sleufroosters
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Sleufroosters

Realiseer natuurlijke ventilatie met de sleufventilatie van Tilmar via het kozijn- of raamhout. Om geen zicht te ontnemen in het glas zijn de diverse sleufroosters een perfecte oplossing voor een pand. Diverse combinaties zijn met deze roosters mogelijk.

Realiseer natuurlijke ventilatie met de aluminium sleufroosters van Tilmar via het kozijn- of raamhout. Subtiel, niks in het glas, perfecte oplossing. 

Realiseer natuurlijke ventilatie met de sleufventilatie van Tilmar via het kozijn- of raamhout. Kunststof sleufroosters zijn een prima oplossing.

Sterke flexibele inzetroosters voor toepassing in smalle sleuven.

Sleufventilatie

Realiseer natuurlijke ventilatie in een woning of gebouw met de sleufventilatie van Tilmar. Deze ventilatie werkt via het kozijn- of raamhout en bevordert een gezond en aangenaam binnenklimaat We vertellen je graag wat meer over onze sleufventilatie en de verschillende producten die wij leveren.

Waarom raamventilatie?

Raamventilatie via sleufventilatie is om verschillende redenen belangrijk. Om te beginnen is schone lucht in huis essentieel voor de gezondheid. Weinig of slechte ventilatie zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit dusdanig slecht wordt, dat het kan leiden tot luchtwegklachten zoals hoesten en niezen. Het is daarom belangrijk dat een huis goed geventileerd wordt, onder andere via de ramen.

Wat is sleufventilatie?

Sleufventilatie of raamventilatie is ventilatie via het raam- of kozijnhout door middel van een smal, langwerpig rooster. Je freest een sleuf in het kozijn, waarop je het sleufrooster installeert. Als het rooster openstaat, wordt het huis via het sleufrooster geventileerd. Natuurlijk is het ook mogelijk het rooster helemaal te sluiten. Tilmar heeft verschillende typen sleufroosters in het assortiment, vervaardigd van verschillende materialen: Aluminium, rvs en kunststof.

Fresh, Rotary, TiKu sleufroosters

Wij hebben onder andere ventilatieproducten van de merken Fresh, Rotary en TiKu in ons assortiment. De betrouwbare roosters van het merk Fresh komen in diverse afmetingen en hebben verschillende luchtdoorlaat-niveaus. Bijvoorbeeld de Fresh 101. Bovendien kun je van dit merk doorstroomroosters krijgen. Van Rotary hebben we de SM1400. Dit aluminium sleufventilatierooster is traploos en geruisloos in te regelen, en kan bovendien voorzien worden van een afstandsbediening. Bovendien zijn er verschillende lengtes leverbaar. Bekijk van deze merken de productpagina’s voor meer informatie.

Sleufventilatie bij Tilmar

Bij Tilmar staan we voor onze producten. Diverse sleufroosters in ons assortiment hebben dan ook een KOMO-attest. Dat betekent dat zo’n product een kwaliteitsverklaring draagt. Oftewel: je gebruikt erkend hoogwaardig materiaal. Het zal bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig bouwproject, uiteraard zolang het product geïnstalleerd is volgens de instructies.

Bestellen bij Tilmar

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Tilmar maakt het je daarom makkelijk. Je hebt keuze uit ons grote assortiment en je plaatst je bestellingen makkelijk online. Onze prijzen zijn altijd afgestemd op aannemers en installateurs, dus je betaalt nooit te veel. En vanaf €500,- exclusief btw leveren wij je bestelling helemaal gratis op het adres van je keuze. Dat bespaart je een hoop tijd en geld. Bovendien geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag bezorgd.

Daarom Tilmar:

✔ Groot online aanbod
✔ Gratis levering vanaf €500,-
✔ Groothandelprijzen
✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Website laten maken door Dotsimpel