Bouwhulpen
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Bouwhulpen

Er zijn veel hulpmiddelen en tools die handig en soms noodzakelijk zijn voor het goed uitvoeren van een bouwproject. Tilmar Bouwproducten beschikt over uniek bouwgereedschap dat oplossingen biedt voor vele toepassingen bij elke bouwklus. Diversen bouwhulpen, zowel handige gereedschappen als eenvoudige verbruiksmaterialen en bevestigingsmiddelen.

Quix wiggen, glasblokjes, opvulplaatjes en afstandplaatjes zowel bulk in doos als handige assorti boxen of per zakje.

Beugels en clips voor vloerverwarming en overige leidingen en buizen, maar ook super goede voegklemmen!

Verscheidene handige gereedschappen uit voorraad leverbaar.

Ontstoppen met water en lucht, dat kan met DrainKing en de Tilmar Plopper, de super ontstopper.

Bouwhulpen

Soms zijn er echt specifieke tools en gereedschappen nodig om een bouwproject goed uit te kunnen voeren. Van die kleine toepassingen waar je heel gerichte hulpmiddelen voor nodig hebt. Bij Tilmar ben je dan aan het juiste adres, want wij hebben een groot assortiment aan bouwhulpen. Je vind bij ons bouwhulpen van hoogwaardige kwaliteit die je klus net een beetje makkelijker maken.

Assortiment bouwhulpen bij Tilmar

Af en toe is er heel speciaal gereedschap voor een klus nodig. Tilmar heeft een groot assortiment aan bouwhulpen die je kunnen helpen bij verschillende toepassingen. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit wiggen, leidingbeugels, pennentikkers, afstands- en opvulplaatjes en montagekussens. Allemaal bouwhulpen die helpen je klus makkelijker en beter te klaren.


Scharnieren bevestigen zonder beschadiging

Wanneer je scharnieren wilt demonteren of monteren zonder deuren, ramen of kozijnen te beschadigen, is een pennentikker een ideale tool. Met een pennentikker is het veroorzaken van beschadiging door het monteren of verwijderen van scharnieren verleden tijd.

Afstandsplaatjes en opvulplaatjes

Als je net en nauwkeurig werk wilt leveren, dan zijn afstandsplaatjes en opvulplaatjes eigenlijk onmisbaar. Afstandsplaatjes zorgen ervoor dat je heel accuraat kunt werken en zijn er in verschillende diktes. Voor het zorgvuldig opvullen van kleine hoogteverschillen heeft Tilmar opvulplaatjes in verschillende diktes. Met opvulplaatjes lever je nauwkeurig werk af. Kunststof opvulplaatjes van goede kwaliteit nemen geen vocht op en splijten niet bij montage met spijkers of schroeven.

Wiggen in verschillende groottes

Met wiggen voorkom je ongelijke hoogtes. Bij gebruik van een set goede wiggen zet je voorwerpen op gelijke hoogte en werk je makkelijk. Wiggen kunnen uitstekend worden gecombineerd met elkaar, zijn licht en makkelijk in gebruik. Wiggen bieden een stevige basis tijdens de uitvoer van uw projecten. Kunststof wiggen van goede kwaliteit nemen geen vocht op en splijten niet bij montage met spijkers of schroeven.

Leidingbeugels

Monteer leidingen netjes met behulp van leidingbeugels. Schroeven, pluggen en andere hulpmiddelen zijn verleden tijd wanneer je gebruik maakt van leidingbeugels. Kunststof leidingbeugels zorgen dat je makkelijk en nauwkeurig leidingen kunt bevestigen. Bovendien zal de te monteren leiding niet beschadigen, omdat leidingbeugels van flexibel materiaal gemaakt zijn.

Ontstoppers

Het is vervelend als er zich verstoppingen voordoen. Mocht dit gebeuren, dan wil men dit natuurlijk zo snel mogelijk en met zo min mogelijk gedoe verhelpen. Bij Tilmar verkopen we verschillende ontstoppers die je helpen de klus gemakkelijk te klaren. De ontstoppers zijn milieuvriendelijk en te gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals wastafels, baden, toiletten, urinoirs, gootstenen en douchebakken. Voor je het weet is de verstopping verdwenen en spoelt alles weer lekker door.

Hoogwaardige bouwhulpen

Juist voor de kleinste toepassingen heb je vaak het beste materiaal nodig. Bij Tilmar zit je dan goed, want dankzij onze jarenlange ervaring als leverancier van bouwmaterialen aan bouwbedrijven op de Nederlandse markt weten wij precies wat kwaliteit is. Zo vind je bij ons bouwhulpen van merken als Drain-King, TilFix, TubiClic, en vele anderen.

Bouwhulpen bestellen bij Tilmar

Je bestelt de door jou benodigde bouwhulpen simpel en snel online bij Tilmar. Je zal geen vertraging oplopen tijdens een project door lange levertijden, want wanneer je bij ons voor 12.00 uur bestelt, leveren wij je bestelling met bouwhulpen de volgende dag. Bij bestellingen boven €500,- leveren wij zelfs gratis.

Website laten maken door Dotsimpel