Nieuw in ons assortiment: de Bladex gootdrain bladvanger
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Nieuw in ons assortiment: de Bladex gootdrain bladvanger

 • event 25-10-2022
 • schedule 12:00
 • timer 2 minuten

De Bladex gootdrain bladvanger is een innovatief, duurzaam product dat kan worden geïnstalleerd om dakgoten blad- en nagenoeg onderhoudsvrij te houden. Dankzij de eenvoudige installatie en duurzaamheid van dit product, vertellen we je graag waarom we zo enthousiast zijn over deze uitbreiding van ons assortiment. 

Bladex gootdrain bladvanger

De Bladex gootdrain bladvanger is een slimme, duurzame oplossing voor het bladvrij houden van dakgoten. De bladex gootdrain bladvanger is gemaakt uit zwart gekleurd polyethyleen (HPDE). Dit materiaal is recyclebaar, UV-bestendig en bijzonder duurzaam. De gootdrain bladvanger is namelijk vervaardigd uit een combinatie van nieuwe en hergebruikte grondstoffen én maakt toonaangevend verschil in de duurzaamheid van dakgoten zelf.

Doordat de Bladex gootdrain bladvanger blad ‘opvangt’, krijgt het blad kans om op te drogen. Droog blad waait eenvoudiger weg en verstopt hierdoor de dakgoot niet. Regenwater hoopt zich niet langer op in de dakgoot, het water vindt vrije doorloop naar de gootuitloop en hiermee wordt schimmelvorming en houtrot voorkomen.

Eenvoudige installatie van gootdrain bladvangers

Door het materiaal en de samenstelling van de Bladex gootdrain bladvanger kan deze eenvoudig worden geïnstalleerd, gecombineerd en toegepast. Het kunststof gaas is in de lengterichting doorgesneden en klemt zichzelf door de fabrieksmatige spanning vast tussen de dakpannen en de gootrand. In een dakgoot kunnen eenvoudig meerdere gootdrain bladvangers achter elkaar worden gelegd. De bladex gootdrain bladvangers

Eenmaal na de installatie heeft ervaring geleerd dat dit type gootdrain bladvangers maar liefst 20 jaar lang mee qua duurzaamheid. Daarom bieden wij ook met een gerust hart 10 jaar garantie op de bladex gootdrain bladvanger.

Voordelen van de bladex gootdrain bladvanger

Naast de schappelijke prijs, eenvoudige installatie en duurzaamheid zijn er meerdere voordelen toe te schrijven aan de keuze voor een Bladex gootdrain bladvanger:

 • De dakgoot gaat aanzienlijk langer mee;
 • het materiaal is flexibel, UV-bestendig en gemaakt uit (her)gebruikte

  grondstoffen;

 • het materiaal is zwart ingekleurd en valt daardoor minder op;

 • plaatselijke aantasting door water wordt voorkomen;

 • het kunststof gaas zorgt voor soepele doorloop en spreiding van water;

 • bespaart op onderhoud en onderhoudskosten;

 • goed alternatief voor vogelschroten, omdat het tevens voorkomt dat

  vogels zich nestelen onder dakpannen;

 • 10 jaar garantie op de duurzaamheid;
 • eenvoudig besteld op onze website en snel geleverd.

 

Diverse toepassingsmogelijkheden

De Bladex gootdrain bladvanger is vrijwel geschikt voor ieder type dakgoot. Op basis van de diepte en de afstand van de dakpannen tot de gootrand kan er een keuze gemaakt worden voor type gootdrain bladvanger. Omdat de Bladex gootdrain bladvangers zijn gemaakt van flexibel kunststof, kunnen deze op diverse manieren in een dakgoot worden geïnstalleerd.

 

Vragen over de Bladex gootdrain bladvanger

Heb je vragen over onze nieuwe Bladex gootdrain bladvanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je bedrijf werkzaam is in de bouw, dan kun je de Bladex gootdrain bladvanger eenvoudig bestellen via onze website. Wanneer je particulier bent of een bedrijf hebt dat niet werkzaam is in de bouw dan verwijzen wij je graag door naar onze verkooppunten.

Website laten maken door Dotsimpel