Nauwkeurig en kwalitatief stellen met wiggen en afstandsplaatjes
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Nauwkeurig en kwalitatief stellen met wiggen en afstandsplaatjes

  • event 28-08-2020
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

Wiggen nieuws

Wiggen met getand profiel

De Quix Wig is snel en gemakkelijk te plaatsen en is de ultieme oplossing voor vele toepassingen. Het speciale getande profiel zorgt ervoor dat de wiggen in elkaar haken waardoor er slipvrij, per 0,5mm nauwkeurig, variabel en stabiel gesteld kan worden. De maatvaste wiggen kunnen blijvend worden belast, nemen geen vocht op en kunnen worden bevestigd met spijkers en schroeven. De wiggen zijn leverbaar in acht handige maten en zijn snel en gemakkelijk om mee te werken.

 

Afstandplaatjes nieuwsAfstandsplaatjes

De afstandsplaatjes zijn geschikt voor variabele en nauwkeurige montage van al het installatiewerk. Het speciale ontwerp voorkomt dat de plaatjes losraken, en ze schuiven eenvoudig over de schroef of spijker. Deze bevestigingsplaatjes zorgen ervoor dat er een juiste verbinding is na het monteren. Ze zijn verkrijgbaar in de diktes 1-2-3-4 en 5mm.

 

Opvulplaatjes nieuwsUitvulplaatjes

De kunststof maatvaste uitvulplaatjes of opvulplaatjes, nemen geen vocht op en splijten niet bij spijkeren of schroeven. Ze werken snel en handig voor het nauwkeurig opvullen van kleine hoogteverschillen.  De uitvulplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes 1-2-3-4 en 5mm.

 

De wiggen, afstandsplaatjes en uitvulplaatjes van Tilmar zijn leverbaar in bulk of in een handige assortidoos. Ze leveren allemaal uitstekende technische prestaties en doordat elke maat een eigen vrolijke kleurcode heeft, zijn ze ook nog eenvoudig te herkennen en grijpt u nooit mis!

Website laten maken door Dotsimpel