Het gepatenteerde RenoFix® rooster vervangt de lelijke, vaak beschadigde, zwarte kunststof kruipruimteventilatie roosters.
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Het gepatenteerde RenoFix® rooster vervangt de lelijke, vaak beschadigde, zwarte kunststof kruipruimteventilatie roosters.

  • event 08-11-2019
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

Het gepatenteerde RenoFix® rooster vervangt de lelijke, vaak beschadigde, zwarte kunststof kruipruimteventilatie roosters. Vaak zijn de bestaande roosters verouderd en beschadigd, met alle gevolgen van dien.

Kapotte roosters geven allerlei indringers vrij spel. Het bouwbesluit vereist een maximale breedte van 10mm van openingen in de gevel om binnendringen van ratten en muizen te voorkomen, de RenoFix® voorziet hierin met openingen van 10 x 5mm.

De benodigde, oorspronkelijke netto doorlaat (24cm²) ten behoeve van de ventilatie blijft gehandhaafd.

Het zwarte kunststof wordt vervangen door mooi, duurzaam en vandaalbestendig RVS; de gevel krijgt allure. De RenoFix® is leverbaar in elke gewenste RAL kleur, passend en aansluitend op elke gevel!

Daarnaast is er geen ingewikkeld en kostbaar hak– breek– en voegwerk nodig, het aanbrengen van de Renofix® is een fluitje van een cent.

Het resultaat is een vandaalbestendige, duurzame verfraaiing van de gevel!

Website laten maken door Dotsimpel