• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Vanaf 500,- geen verzendkosten
  • Wij leveren alleen B2B
  • Bel ons:0591 37 16 68
No SVG support
0
€ 0,00

Renovatie roosters

Roosters leveren een grote bijdrage aan de ventilatie binnenshuis. Met goede ventilatie worden nare luchtjes en vochtige plekken in bijvoorbeeld kruipruimtes voorkomen. Als er al roosters in een gevel zijn geplaatst, is het belangrijk om deze af en toe te controleren op kwaliteit, zodat de luchtverversing in kruipruimtes op hoog niveau blijft. Wanneer er kapotte of verouderde roosters in een gevel zitten, kunnen er nieuwe renovatie roosters geplaatst worden.

RenoFix RVS renovatierooster

RenoFix RVS renovatie rooster voor kruipruimteventilatie.Dit gepatenteerde rooster renoveert en siert de gevel. RenoFix vervangt lelijke, zwarte, kunststof kruipruimteventilatie...

T050 muurrooster, rechthoekig

Onderdeel van T050 renovatiekoker. Ook als los rooster te bestellen en toe te passen voor ventilatie gaten ten behoeve van...

GevelFix-IN RVS inzetrooster

Het GevelFix-IN is gemaakt als inzetrooster voor makkelijke en flexibele plaatsing in bestaande openingen.De stelpootjes uitbuigen op de...

GevelFix RVS voorzetrooster

Universeel toepasbaar RVS renovatierooster.De GevelFix is een zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op...

RVS muur moprooster

RVS-304 standaard muur-moproosters voorzien van poedercoating RAL-7038 (grijs).Leverbaar in 3 steenmaten; kop - strek - 2-laags.Dikte...

Renovatie roosters voor kruipruimtes

Renovatie roosters zijn bedoeld om bestaande, verouderde roosters te vervangen en zo de ventilatie in kruipruimtes te optimaliseren. De roosters kunnen geplaatst worden in bestaande gaten in de muren van uw woning. De renovatie roosters in het Tilmar assortiment zijn makkelijk te plaatsen en komen enkel, of kunnen gecombineerd worden met een renovatiekoker. 

 

Roosters voor optimale ventilatie

Roosters dragen bij aan de ventilatie van kruipruimtes. Door goed te ventileren worden ongewenste zaken als vochtige plekken of nare geuren voorkomen. Wanneer daar al last van wordt ondervonden, kunnen er roosters geplaatst worden om dit in de toekomst tegen te gaan of een ergere situatie voor te zijn. Renovatie roosters zijn gemaakt van stevig materiaal en gaan lang mee, ze zijn gemaakt voor vernieuwing en verbetering van de gevel en ventilatie van kruipruimtes. Na het plaatsen zal er weer jarenlang een goed ventilatiesysteem in de desbetreffende kruipruimte(s) zijn.

 

Soorten renovatie roosters

Tilmar biedt verschillende renovatie roosters, zo is er voor iedere gevel- of ventilatierenovatie een geschikt rooster waarmee weer van goede ventilatie geprofiteerd kan worden.

Zo verkopen we bij Tilmar universele renovatie roosters die makkelijk op elke gevel geplaatst kunnen worden. Ze zijn robuust en gemaakt van RVS materiaal: ongedierte zal hier niet aan gaan knagen. Deze roosters gaan lang mee en zien er strak uit, waardoor ze een gevel sieren. Gebruik bijvoorbeeld een voorzetrooster, die op een muur bevestigd kan worden.

Een inzetrooster is makkelijk en flexibel om te plaatsen in bestaande openingen in de muur. Dit rooster bevat pootjes die verstelbaar zijn en zo op de juiste manier in de muur gezet kunnen worden, waarna er afgevoegd kan worden. 

Daarnaast verkopen wij moproosters, die ingemetseld worden in de muur en de plek van een of meerdere bakstenen innemen. Muurroosters worden bevestigd samen met een koker. De combinatie biedt een goed ventilatiesysteem voor een kruipruimte. 

 

Renovatie roosters van RVS

Onze renovatie roosters zijn veelal van RVS gemaakt. Dit materiaal is sterker dan kunststof, waar veel oude roosters van gemaakt zijn. Door gebruik te maken van sterker materiaal is de kans dat de roosters worden aangevreten door ongedierte kleiner. Daarnaast is RVS sterk en zal lang mee gaan. Renovatie roosters van RVS geven een gevel daarnaast een strakke uitstraling.

 

Goed ventileren

Elk renovatie rooster dient hetzelfde doel: ervoor zorgen dat kruipruimtes goed geventileerd zijn en men geen last heeft van vochtige plekken of nare geuren. Wanneer er niet genoeg lucht in en uit een kruipruimte zal gaan, zal dit ontstaan. Met een rooster wordt dit tegengegaan. Bij Tilmar bieden we een verscheidenheid aan renovatie roosters die voor goede luchtverversing in diverse ruimtes zullen zorgen.