• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Vanaf 500,- geen verzendkosten
  • Wij leveren alleen B2B
  • Bel ons:0591 37 16 68
No SVG support
0
€ 0,00

Klimbeveiliging

Het is nog steeds iets veelvoorkomends: inbraken die gepleegd worden doordat ongewenste gasten over een hek, schutting of muur klimmen. Klimbeveiliging biedt een goede oplossing voor dit probleem. Het dient als bescherming van een object als een pand, schutting of hek en weert ongewenste gasten.

PointStrip klimbeveiliging

Stop ongewenste klimmers met de universele PointStrip XL.Grote universele en duurzame antiklimstrip met scherpe puntenOnderhoudsvrijOp vele objecten en manieren...

PointFlex anti-klimstrip RVS

Inventieve gepatenteerde klimbeveiliging. Recht, haaks, hol, bol of zelfs rond buizen te monteren!Door een uitgekiende combinatie van materiaal, profielvorm...

Het is nog steeds iets veelvoorkomends: inbraken die gepleegd worden doordat ongewenste gasten over een hek, schutting of muur klimmen. Klimbeveiliging biedt een goede oplossing voor dit probleem. Het dient als bescherming van een object als een pand, schutting of hek en weert ongewenste gasten.

 

Klimbeveiliging

Onder klimbeveiliging vallen onder andere anti klim strips en anti klim beugels. Deze toepassingen bevatten scherpe objecten, zoals spijlen, en kunnen bevestigd worden aan de bovenkant van bijvoorbeeld een muur of schutting, waardoor het moeilijker wordt om erover heen te klimmen.

De klimbeveliging die Tilmar in het assortiment heeft is gemaakt van stevig materiaal, waardoor men lang geen omkijken zal hebben naar de toepassingen. De anti klim toepassingen hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De klimbeveiliging kan gemonteerd worden op dakranden, hekwerken, vensterbanken, dakgoten, reclameborden, schoorstenen, regenpijpen, airconditioners et cetera: een hele verscheidenheid aan objecten.

 

Eenvoudige optie voor meer veiligheid


Door klimbeveiliging te installeren wordt de kans dat ongewenste gasten op of over een pand, hek of schutting kunnen klimmen verkleind. Klimbeveiligingstoepassingen, zoals anti klim strips, zijn ook nog eens gemakkelijk te installeren: een relatief eenvoudige optie om snel meer veiligheid rondom een object te creëren. Verder is klimbeveiliging onderhoudsvrij, af en toe schoonmaken is voldoende.

Klimbeveiliging biedt een relatief eenvoudige oplossing voor het weren van inbrekers en kan, door de installatie die in een mum van tijd kan plaatsvinden, heel snel een veiliger gevoel geven.

 

Klimbeveiliging tegen diefstal

Het installeren van klimbeveiliging is een uitstekende en relatief eenvoudige manier om inbrekers te weren. Anti klimbeveiliging, zoals anti klim strips of beugels, vormt een barrière voor ongewenst bezoek, waardoor een inbraak minder snel zal plaatsvinden. Klimbeveiliging is snel geïnstalleerd en zal gelijk meer veiligheid bieden rondom een pand.

 

Klimbeveiliging tegen ongewenste dieren

Klimbeveiliging is niet alleen een geschikte oplossing om inbrekers te weren. Ook zorgen anti klim oplossingen ervoor dat dieren als katten en steenmarters een terrein of object minder goed op komen.

 

Tilmar anti klim oplossingen

Tilmar Bouwspecials biedt diverse soorten klimbeveiliging voor elk object, pand, muur of schutting. Onze klimbeveiliging kan makkelijk worden geïnstalleerd en is qua look subtiel. De toepassingen voor klimbeveiliging die wij bieden zijn daarom ook uitstekend geschikt om te plaatsen op een publiek gebouw, zoals een school of zwembad.

 

Klimbeveiliging bestellen

Tilmar heeft verschillende soorten klimbeveiliging die op verschillende objecten gemonteerd kunnen worden. Onze toepassingen zijn daardoor breed in te zetten. Bij Tilmar bouwspecials bestelt u klimbeveiliging voor een goede prijs. Onze prijzen zijn afgestemd op aannemers en installateurs. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Bij bestellingen boven de €500,- leveren wij de door u bestelde producten helemaal gratis op de door u gewenste locatie. Wanneer u klimbeveiliging vandaag voor 11:00 uur bestelt, krijgt u deze morgen al geleverd.