• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Vanaf 500,- geen verzendkosten
  • Wij leveren alleen B2B
  • Bel ons:0591 37 16 68
No SVG support
0
€ 0,00

Silairo windgedreven ventilator

Met de komst van de Silairo introduceert Tilmar een nieuw type windgedreven ventilator. Deze Silairo windgedreven ventilator is in zijn soort revolutionair te noemen. Een zeer eigenzinnig en verrassend design gecombineerd met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat. De wind is waar Silairo door draait.

Silairo

Aerodynamische vormgeving

Optimale werking is tot stand gebracht door slimme aerodynamische vormgeving en dat met een zeer onderscheidend uiterlijk. Hoogwaardig kunststof maakt deze vormgeving mogelijk, terwijl het hart van de ventilator bestaat uit RVS onderdelen en een zeer licht lopende lagerset. De Silairo windgedreven ventilator is vanwege zijn unieke technische eigenschappen gepatenteerd.

Toepassing ventilator 

De Silairo windgedreven ventilator is geschikt voor plaatsing op ventilatiekanalen van ø125mm voor luchtafvoer van gebouwen of objecten om de natuurlijke stroming naar buiten te ondersteunen of te bevorderen en om terugstroming van lucht te voorkomen. Eventueel invallend regenwater wordt ingenieus aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd.

Meer weten? 

Wil je meer weten of het producten? Ga dan snel naar de productpagina of stel hieronder je vraag: