• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Vanaf 500,- geen verzendkosten
  • Wij leveren alleen B2B
  • Bel ons:0591 37 16 68
No SVG support
0
€ 0,00

FlexiGrille RVS flexibel sleufrooster

Download info

Na het lezen van alle informatie en documenten toch een vraag? Stuur ons dan een bericht via onderstaande knop.

FlexiGrille RVS flexibel sleufrooster

Flexibele RVS ventilatie strip voor sleuven in de bouw. Vele sleuven, zowel horizontaal als verticaal, zijn bedoeld voor ventilatie van de constructie en moeten dus open blijven. Ook dilatatievoegen worden tegenwoordig vaak gewoon open gelaten. Het is vaak lastig om deze openingen vrij te houden van binnendringend vuil en kleine dieren (oa. bijen, wespen en muizen) met een effectieve, eenvoudige en esthetisch verantwoorde oplossing. Gelukkig is er nu FlexiGrille, multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor vele situaties; zowel in nieuwbouw mee te nemen in het ontwerp, als creatief toe te passen bij renovaties.

Het rooster is eenvoudig te plaatsen door klemming van het sterke RVS verenstaal profiel in allerlei openingen van 5 tot maar liefst 35mm hoogte. Montage zowel horizontaal, verticaal als schuin in alle lengte sleuven, ongelimiteerd dus. FlexiGrille is namelijk makkelijk op maat te knippen bij korte sleuven of eindstukjes en plaats gewoon meerdere exemplaren naast elkaar (of met enige overlap) voor de langere sleuven.

De sleuf hoeft niet kaarsrecht te zijn. Oneffenheden in de sleuf, bv golvend of grillig bij handgevormde stenen, worden ook keurig opgevangen. Het flexibele raster past zich prima aan. Het eindresultaat is een fraai, naadloos aanzicht. Overigens mag het rooster ook omgekeerd in de sleuf worden geplaatst, met het raster aan de achterzijde diep in de sleuf. Dat is makkelijker te monteren. Bij omgekeerde plaatsing is het rooster (vrijwel) niet zichtbaar. Het hangt van persoonlijke voorkeur en de specifieke situatie af welke plaatsingswijze men het mooiste vindt.

Kortom vele mogelijkheden voor creatieve en inventieve probleemoplossers in de bouw en ongediertewering.

Voor projecten ook in kleur leverbaar; RAL-kleuren op aanvraag.
Kenmerk
Luchtdoorlaat 36 cm², 75 cm²
Materiaal RVS
Lengte 24 cm, 50 cm

Nu bestellen

Geen rechtstreekse levering aan particulieren
Artikel
Prijs
Aantal

FlexiGrille RVS flexibel sleufrooster, 24cm lengte

Art. Nr. 080.3010.20

€ 6,10

Aannemers- en installateurprijzen excl. BTW

FlexiGrille RVS flexibel sleufrooster, 50cm lengte

Art. Nr. 080.3020.20

€ 12,75

Aannemers- en installateurprijzen excl. BTW