• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Vanaf 500,- geen verzendkosten
  • Wij leveren alleen B2B
  • Bel ons:0591 37 16 68
No SVG support
0
€ 0,00

Silairo vangt steeds meer wind in Nederland

Door de toenemende vraag naar de Silairo heeft Tilmar deze revolutionaire windgedreven ventilator voorzien van nieuwe kleuropties, grijs (RAL-7024) en zwart (RAL-9005). De ventilator heeft een standaard aansluiting, met uitneembare pasring, voor plaatsing over buizen met zowel buitendiameter ø110mm als buitendiameter Ø125mm. Daarnaast heeft Tilmar nieuwe adapters in het assortiment zodat de Silairo ook toepasbaar is over buizen van Ø131, Ø150 & Ø160mm.

Silairo windfan optiesEen zeer eigenzinnig en verrassend design gecombineerd met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin het gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat. De wind is waar Silairo door draait.

Optimale werking is tot stand gebracht door slimme aerodynamische vormgeving en dat met een zeer onderscheidend uiterlijk. Hoogwaardig kunststof maakt deze vormgeving mogelijk, terwijl het hart van de ventilator bestaat uit RVS onderdelen en een zeer licht lopende lagerset. De Silairo windgedreven ventilator is vanwege zijn unieke technische eigenschappen gepatenteerd.

Eventueel invallend regenwater wordt ingenieus aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd. Het hoogwaardige kunststof, ongevoelig voor corrosie, is speciaal voor een dynamische en duurzame buitentoepassing geselecteerd en UV-bestendig.