Slimme renovatie oplossing voor kruipruimte ventilatie!
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

Slimme renovatie oplossing voor kruipruimte ventilatie!

  • event 02-07-2020
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

De T050 renovatiekoker is uitermate geschikt om snel, mooi en eenvoudig tegen lage kosten, achteraf ventilatie aan te brengen door bestaande gevels naar de kruipruimte.

Snel en eenvoudig:

Het doeltreffende systeem van een los rooster en een losse renovatiekoker zorgt voor veel flexibiliteit in plaatsing. Doordat de renovatiekoker is voorzien van een RVS verenstaal bladveer zorgt dit voor een blijvende klemming van de koker deze is hierdoor zeer snel en eenvoudig te monteren.

T050 doorsnede

Onafhankelijk van niveau vloer/maaiveld en onder elke hoek te monteren, doordat het rooster los staat van de ventilatiekoker kan deze altijd op een juiste wijze worden gepositioneerd.

Daarnaast kunt u kiezen uit drie verschillende typen roosters:

  • Rechthoekig kunststof rooster 13x9cm in de kleuren: zwart, grijs, bruin en wit
  • Rond kunststof rooster Ø11cm in de kleuren: zwart, grijs, bruin en wit
  • Rechthoekig RVS ongedierte werend en vandaalbestendig rooster 14x10cm

Het rooster kan gemonteerd worden middels 2 of 4 schroeven, de gaten die niet gebruikt worden zijn niet zichtbaar. De roosters zijn eventueel ook te verlijmen.

Hoge kwaliteit tegen lage kosten:

T050 renovatiekokerDoor de slimme robuuste rvs verenstaal bladveer is de renovatiekoker zeer snel te plaatsen en met uitstekende klemming. Doordat het slagvaste rooster vrij geplaatst wordt van de koker, is ook deze zeer snel en eenvoudig te monteren. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit, hoge kwaliteit en tijdswinst bij plaatsing.

Website laten maken door Dotsimpel