De VentiStrip-XL van Tilmar voor het weren van kleine dieren.
checkmark Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
checkmark Vanaf geen verzendkosten
checkmark Wij leveren alleen B2B
checkmark Bel ons: 0591 37 16 68
menu

De VentiStrip-XL van Tilmar voor het weren van kleine dieren.

  • event 25-05-2021
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

De VentiStrip-XL van Tilmar is de ultieme oplossing voor het weren van kleine dieren. Het beste alternatief voor de bekende kunststof, aluminium en verzinkte vogelschroten.

Geschikt voor plaatsing onder alle dakpannen, daken en golfplaten. En vergeet u zeker zonnepanelen niet! Naast de daktoepassingen ook uitermate effectief achter geveldelen, bijvoorbeeld bij potdekselen.

De strip kan voor, achter of tussen panlatten, planken en platen worden gespijkerd, geschroefd, geklemd en gelijmd bij nieuwbouw en renovatie. Kortom vele mogelijkheden voor creatieve en inventieve probleemoplossers in de bouw en ongediertewering.

De VentiStrip XL-75 vogelschroot onderscheidt zich ten opzichte van alle andere vogelschroot oplossingen door het hoogkwalitatieve materiaal. RVS is veel duurzamer en een onneembare barrière voor kleine knaagdieren. Verder is de veerlengte ongekend groot, met 75mm lengte zijn vrijwel alle voorkomende openingen onder dakpannen, zonnepanelen en geveldelen effectief af te dekken. Door een sleufbreedte van 3mm kan uitstekend worden geventileerd, maar het houdt knaagdieren buiten.

Een enorme aanwinst voor ongediertewering rondom gebouwen, de beste keus.

Website laten maken door Dotsimpel